Qula Zakelijk

Wordt Business Partner: Unieke Producten, Hoge Marges

Qula Partner

Qula Trails zijn de leukste uitjes voor familie, vrienden en collega’s. In 2021 speelden ongeveer 90.000 mensen deze interactieve stads-speurtocht. Qula Trails is de grootste stad-spel aanbieder in de Benelux met bijna 100 steden in Europa

Ook u kunt in dit succes deelnemen. Wij werken heel graag samen met bedrijven die de Qula Trails willen aanbieden. Neem Qula Trails op in uw assortiment en garandeer een ruime marge met dit unieke product.

Qula Gift Card

Voor Partners heeft Qula Trail aantrekkelijke opties en mogelijkheden. Zoals de Qula Gift Card. Met een verkoopwaarde van €49 en een aantrekkelijke inkoopwaarde, biedt u een leuke, gezonde en leerzame activiteit voor jong en oud.

Organisaties waarvoor Qula Trails interessant zijn: Kerstpakketleveranciers, Loterijen, Spaaracties, Loyalty programma’s, Toeristenbureaus en City Marketing. 

Bedrijven waar we reeds nauw mee samenwerken zijn Tripadvisor, Booking.com, Stegman, Groupon, Social Deal, Talpa Emesa en vele andere bedrijven. Ook partner te worden? Stuur een e-mail naar directie@qula.info.

GROOT

Qula City Trails zijn geweldige speurtochten door Belgische,  Nederlandse,  Franse en andere Europese steden. Bezoek prachtige plekken, los puzzels op en doe leuke missies. Alles op je smartphone en buiten, dus Coronaproof.

 • Ruim 90.000 spelers in 2021

  In 2021 speelden ongeveer 90.000 mensen een Qula City Trail in één van de bijna 100 steden in Europa

 • Actief in biijna 100 steden

  Met meer dan 47 steden in Nederland, 15 steden in Belgie en de snelle groei in Europa, is er altijd een City Trail in de buurt.

 • Leukste uitje van Nederland

  Het is waar we het voor doen. Een super leuke dag organiseren voor onze spelers. En dat lukt, met een 8,7 gemiddeld!

mogelijkheden tot samenwerking

Qula biedt, als marktleider, unieke stad-speurtochten op je smartphone. Speel met je eigen team (familie/vrienden) of met teams tegen elkaar.

Je speelt de City Trail op je telefoon dmv een interactieve app. Je ontdekt de bekende, maar ook de minder bekende locaties van een stad. Deze locaties moet je proberen te vinden. Voor elke locatie die je vindt, ontvang je punten.

Over de locatie (vaak een markant punt in de stad) krijg je een vraag. Als je deze vraag goed beantwoordt, verdien je extra punten. Daarnaast krijg je nog verrassende opdrachten en leuke wetenswaardigheden (Multimedia) over een stad.

De City Trails worden erg hoog gewaardeerd en zijn geschikt voor jong en oud

Samenvattend: - in een stad zijn er ongeveer 18 verborgen plekken - een speurtocht duurt ongeveer 2,5 uur - je start altijd in het centrum óf vlak buiten het centrum - na aankoop ontvang je een login en kun je zelf bepalen wanneer je de speurtocht gaat doen
De Qula Gift Card is de Kado-kaart van Qula Trails. Deze fysieke kaart is met een unieke code geldig voor 1 City Trail naar keuze (78 steden).

De Gift Card heeft een verkoopwaarde van €49,- en geeft recht op een spel voor maximaal 6 personen. (€8,17 per persoon).
De losse verkoopwaarde van de Qula City Trails is €49,-.

Door automatisering, lage overhead en volledige online diensten kunnen wij hoge kortingen bieden bij bulk aankopen.

Daar kunt u van profiteren. Kortingen van meer dan 75% zijn daarbij mogelijk.

Vraag ons naar de details.
Ja. De Gift Card is een goede methode om Qula Trails te verkopen en te promoten. Door de uniek code is het spel direct je start bewijs.

Maar ook andere opties zijn mogelijk. Zoals online uitgifte van codes, een aparte landingspagina voor uw bedrijf etc.

Vraag ons naar de mogelijkheden.
Voor leveranciers of samenstellers van Kerstpakketten is de Qula Gift Card ideaal. In een luxe enveloppe wordt de Gift Card in het kerstpakket uitgeleverd.

Vanwege de naamsbekendheid, de relatief hoge verkoopwaarde, het groot aantal steden en het gezonde, gezellige en educatieve karakter, is de Gift Card een welkome aanvulling in elk kerstpakket

 • Stap 1
 • Stap 2
 • Stap 3

ik heb een vraag

Wanneer wil je antwoord?

Aantal spelers

Tenslotte