Product Category: Gelderland

Interactieve Natuurwandelingen in Gelderland

hattem-natuur

Hattem

Wandelen rondom Hattem heeft het allemaal! Je ziet cultuur en prachtige natuur tijdens deze interactieve natuurwandeling. Tussen de droge Veluwe en de natte IJsselvallei ligt het hartstikke leuke Hanzestadje Hattem. Dit is de thuisplaats van de IJsvogel. Met wat geluk zie de Ijsvogel tijdens deze Nature Trail. Je loopt langs schitterende bosbeken en over deze …

Hattem Read More »

Wageningen

Wageningen

Route vanaf de Rijnhaven door de Wageningse uiterwaarden(natuur) en een stukje van het Bergpad(cultuur). Stevige schoenen want we gaan ook een berg van 42 meter. Mooie uitzichten over de rivier de Nederrijn en tevens een wandeling door de rand van Wageningen.

Ruurlo

Ruurlo

Ontdek het Achterhoekse kampenlandschap tijdens een wandeling over het Boswachterspad in Ruurlo. Wandel door graslanden, heidevelden, bossen en landbouwgronden. In het voorjaar kleurt het bos in verschillende tinten groen.

Putten

Putten

Verken de veelzijdige Veluwe, van randmeren tot heidevelden. Deze trail leidt je door het Putterbos en het Speulderbos. Misschien zie je nog de vele bosbewoners van de Veluwe, zoals everzwijnen, edelherten en ook andere dieren zijn er genoeg. In het Speulder- en Sprielderbos vind je talloze grafheuvels. Goed kijken, maar dan zie je de archeologische …

Putten Read More »

kilder

Kilder

Hele fraaie route naar de 90 meter hoge Kale Jacob op de heuvels in Montferland. Van daaruit kun je de hele Veluwezoom zien, Duiven, Beek en Wehl. Met mooi weer zelfs Arnhem. De Route is redelijk heuvelachtig met een afdaling tussen glooiende akkers en weilanden.

DanishDutchEnglishFrenchGermanItalianSpanish