Qula Trails

Het leukste en goedkoopste groepsuitje

Athene

In de oudheid was Athene het centrum voor de wetenschap en kunst. Die rijke geschiedenis is nog steeds te voelen in de stad. Ontdek deze historie met Qula.

Bergen

De stad Bergen ligt aan de voet van schilderachtige bergen. En aan een fjord. Vroeger vissersstad, nu een toeristisch hot spot. Bryggen is prachtig, maar Bergen heeft méér.

Bilbao

Bilbao heeft natuurlijk Guggenheim. Maar Bilbao is veel meer dan dit. Qula neemt je mee door de mooiste wijken. Bilbao verveelt nooit en Qula daagt je uit.

Boston

Boston heeft een rijke geschiedenis en oogt Europees. De historische bezienswaardigheden en vriendelijke inwoners maken Boston een onvergetelijke bestemming.

Cartagena

Cartagena ligt aan de Caribische kust en lijkt een openluchtmuseum. Het prachtige koloniale centrum staat hoog op de werelderfgoedlijst van UNESCO.

Dublin

De hoofdstad van Ierland biedt veel meer dan alleen pubs en muziek. Het mooie centrum, de universiteit en de gastvrijheid is een bezoek meer dan waard.

Edinburgh

Edinburgh betovert met majestueuze kastelen, historische steegjes en festivals. De stad ademt geschiedenis, cultuur en een onweerstaanbare Schotse charme.

Florence

Zonder Florence zou de wereld er anders uitzien. Weinig steden hebben zo hun stempel gedrukt op de kunst en cultuur als Florence. Hier moet je een keer zijn geweest.

Glasgow

Glasgow: een bruisende stad vol cultuur, geschiedenis en levendige energie. Ontdek haar charme, kunst en warme gastvrijheid!

Kopenhagen

De kleurrijke koopmanshuizen vormen het visitekaartje voor Kopenhagen. Maar de hele stad zit vol met kleur. De Denen zijn ook de gelukkigste mensen ter wereld.

Krakau

Krakow is een magische plek waar historie, architectuur, trendy winkels en gezelligheid samenvloeien. Het wordt gezien als een van de mooiste steden van Europa.

Kristiansand

Kristiansand is de zuidelijkste stad van Noorwegen en wordt ‘Sommerbyen’ (zomerstad) genoemd. De stad staat bekend om strand, festivals en cultuur.

Lissabon

Lissabon is de grootste stad van Portugal. Het is een superleuke stad voor een korte city trip. De historische binnenstad biedt genoeg afwisseling voor enkele dagen.

Londen

Het is onmogelijk om je in Londen te vervelen. Deze wereldstad bruist 24 uur per dag. De sfeer van de stad is uniek. De relaxte parken, verborgen plekken ontdek je met Qula.

Luxemburg Stad

Je zal zelden zo'n mooie stad bezoeken, die ook meteen zeer aangenaam voelt, De stad is sfeervol, schoon en overzichtelijk. De kloof is zelfs indrukwekkend.

Madrid

Madrid heeft vele bekende bezienswaardigheden zoals het Palacio Real en de museum driehoek. Het ene gebouw is nog indrukwekkender dan het andere.

Milaan

Milaan staat bekend als de belangrijkste modestad. Toch is er veel meer te beleven. Met Qula bezoek je de leukste parken en echt hele gezellige wijkjes.

Pisa

Pisa is veel meer dan alleen de Toren van Pisa. Natuurlijk moet je die zien. Maar met Qula kom je ook bij de wat onbekende plekken die de stad de moeite waard maken.

Newcastle

Newcastle is berucht om een bruisend nachtleven. Je kunt er ook lekker een biertje drinken of een voetbalwedstrijd bijwonen. Perfect voor een weekendje weg.

Praag

Praag moet je gezien hebben. De stad van de 100 torens is een van de mooiste architecturale schatten van Europa. Met Qula zie je deze schatten en ontdek je de echte stad.

Rome

Rome is de best bezochte stad ter wereld. In Rome kun je terug in de tijd kijken en daar hoef je echt geen museum voor te bezoeken. Een must visit!

San Sebastian

San Sebastian is een kustplaats met prachtige stranden met leuke boulevards. San Sebastian was vroeger de belangrijkste en mooiste badplaats van Spanje.

Sevilla

Zon in overvloed in Sevilla. Dat maakt de stad zo prettig het hele jaar door. Maar ook de verbluffende Moorse architectuur, de flamenco en het eten bevalt ons goed.

Stavanger

Stavanger is de oliestad van Noorwegen met een levendige en internationale sfeer, hippe locals en een oud centrum. De speurtocht door Stavanger is erg leuk.

Stockholm

Rondom Stockholm liggen 24.000 eilandjes. Dus veel mooie uitzichtpunten. Deze bezoek je met Qula, zo ook de hipste winkels en historische straten.

Valencia

Valencia ligt pal aan het strand. De zee is dus nooit ver weg en het vakantiegevoel ook niet. Relaxed en eigenzinnig is deze stad. Doe het rustig aan en geniet van Valencia.

Warschau

Hier ontmoeten oost en west Europese invloeden elkaar. Dat maakt deze stad zo fascinerend. Met Qula ontdek je de echte geschiedenis van de stad.

Wenen

Wenen is de stad van de klassieke muziek en gebouwen. Maar is dat niet alleen. De stad is ook door de jeugd ontdekt en nu bruisend, sfeervol en gezellig.