Qula Duitsland

Het leukste en goedkoopste groepsuitje in Duitsland

Aken

Aken is de stad van Karel de Grote. Zijn paleis, de dom en het historische stadscentrum zijn fantastisch om met Qula te verkennen. Aken combineert historie, cultuur en gezelligheid op een heerlijke manier.

Berlijn

Berlijn, een stad van contrast en vernieuwing, herbergt de Brandenburger Tor en de Berlijnse Muur. Cultuur en geschiedenis vermengen zich in de bruisende straten en levendige nachtleven. Een echte metropool!

Bielefeld

Bielefeld heeft een lange geschiedenis met de productie en handel van linnen. En de Alte Markt, het hart van de universiteitsstad, wordt omringd door patriciërshuizen met historische gevels en prachtige daken.

Bonn

Bonn in een culturele hotspot. Bovenal is Bonn bekend als geboorteplaats van Beethoven. Bonn ls een leuk stadje aan de Rijn, op slechts 20 minuten van Keulen. Leuk voor een speurtocht!

Bremen

Bremen is bekend om prachtige sprookjes. Heb je nog nooit gehoord van de ‘Bremer Stadsmuzikanten’ of de ‘7 Luie Broers’? Stap dan snel in de auto voor Qula Bremen. Je krijgt hier geen spijt van!

Coburg

Coburg is vol tradities en stijlvol gerestaureerde gebouwen. Veste Coburg is een prachtig en enorm groot Middeleeuwse burcht. Deze levendige stad is dan ook erg toeristisch.

Dresden

Dresden heeft een rijke geschiedenis, prachtige barokke architectuur, musea van wereldklasse en een betoverende rivieroever. Geniet van de stad en haar culturele schatten.

Freiburg

Freiburg is één van de mooiste steden van Duitsland. Ook vanwege de prachtige ligging in de bossen en heuvels, bezoeken miljoenen toeristen Freiburg. Freiburg is een ‘must see’.

Hamburg

Hamburg is één van de leukste Duitse steden. Hamburg staat bekend als ruige havenstad, maar het water maakt de stad juist charmant. Hamburg bruist, dus zet Qula Hamburg maar op je lijstje.

Keulen

Keulen is een levendige stad. Vooral carnaval wordt er uitbundig gevierd. Verder staat de stad bekend om de kabelbaan over de Rijn, de enorme Dom van Keulen en natuurlijk ‘Eau de Cologne’.

Koblenz

In Koblenz is één van de leukste steden van Duitsland. Hier komen de Moezel en de Rijn samen. Koblenz heeft een historische centrum, imposante monumenten en een enorm fort. Een aanrader!

Leipzig

Leipzig, een bruisende Duitse stad, betovert met zijn rijke geschiedenis, prachtige architectuur, levendige kunstscène en vriendelijke sfeer. Een fantastische stad om met een Qula speurtocht te verkennen.

Lübeck

Lübeck, met zijn historische charme en prachtige architectuur, betovert bezoekers met sfeervolle grachten, middeleeuwse poorten en heerlijke marsepein. Een stad waar geschiedenis tot leven komt.

Münster

Münster is de stad van de Vrede. Bijvoorbeeld de 80-jarige oorlog tussen Nederland en Spanje werd hier beëindigd. Maar de tijd staat niet stil, Münster is nu een bruisende stad.

Osnabrück

Osnabrück is een beetje onbekend. De stad heeft een sfeervolle oude binnenstad, geweldige evenementen en leuke winkels. Goede ingrediënten voor een geslaagd weekendje weg!

Paderborn

Paderborn is een heerlijke stad. De kwaliteit van leven en leuke feesten zijn voor de inwoners belangrijk. Paderborn heeft veel bezienswaardigheden, een heerlijk riviertje en eeuwenoude waterbronnen.

Rostock

Rostock is een betoverende havenstad aan de Oostzee. Met zijn middeleeuwse charme, bruisende markten en prachtige stranden is het een bestemming die geschiedenis en natuur perfect combineert.

Saarbrücken

Saarbrücken heeft veel gezichten. De oorlog en de bouwstijl van de jaren 60 hebben een stempel op de stad gedrukt. Maar de stad is óók erg groen en heeft een prachtig kasteel.

Trier

Trier is de oudste stad én bekendste stad in Duitsland. De stad heeft prachtige bezienswaardigheden. Als je in de Eifel bent mag een leuke speurtocht door Trier eigenlijk niet ontbreken.