Qula Duitsland

Het leukste en goedkoopste groepsuitje in Duitsland

Aken

Aken is de stad van Karel de Grote. Zijn paleis, de dom en het historische stadscentrum zijn fantastisch om met Qula te verkennen. Aken combineert historie, cultuur en gezelligheid op een heerlijke manier.

Bielefeld

Bielefeld heeft een lange geschiedenis met de productie en handel van linnen. En de Alte Markt, het hart van de universiteitsstad, wordt omringd door patriciërshuizen met historische gevels en prachtige daken.

Bonn

Bonn in een culturele hotspot. Bovenal is Bonn bekend als geboorteplaats van Beethoven. Bonn ls een leuk stadje aan de Rijn, op slechts 20 minuten van Keulen. Leuk voor een speurtocht!

Bremen

Bremen is bekend om prachtige sprookjes. Heb je nog nooit gehoord van de ‘Bremer Stadsmuzikanten’ of de ‘7 Luie Broers’? Stap dan snel in de auto voor Qula Bremen. Je krijgt hier geen spijt van!

Hamburg

Hamburg is één van de leukste Duitse steden. Hamburg staat bekend als ruige havenstad, maar het water maakt de stad juist charmant. Hamburg bruist, dus zet Qula Hamburg maar op je lijstje.

Keulen

Keulen is een levendige stad. Vooral carnaval wordt er uitbundig gevierd. Verder staat de stad bekend om de kabelbaan over de Rijn, de enorme Dom van Keulen en natuurlijk ‘Eau de Cologne’.

Koblenz

In Koblenz is één van de leukste steden van Duitsland. Hier komen de Moezel en de RIjn samen. Koblenz heeft een historische centrum, imposante monumenten en een enorm fort. Een aanrader!

Münster

Münster is de stad van de Vrede. Bijvoorbeeld de 80-jarige oorlog tussen Nederland en Spanje werd hier beëindigd. Maar de tijd staat niet stil, Münster is nu een bruisende stad.

Osnabrück

Osnabrück is nog een beetje onbekend. De stad heeft een sfeervolle oude binnenstad, geweldige evenementen en leuke winkels. Goede ingrediënten voor een geslaagd uitje of weekendje weg.

Paderborn

Paderborn is een heerlijke stad waar de kwaliteit van leven en leuke feesten erg belangrijk zijn voor de inwoners. Paderborn heeft veel bezienswaardigheden, een heerlijk riviertje en eeuwenoude waterbronnen.