Qula Frankrijk

Het leukste en goedkoopste groepsuitje in Frankrijk

Avignon

Het Rome van Frankrijk, zo kun je Avignon noemen. Want 100 jaar woonden er pausen in Avignon. De stadsmuur, de kleine straatjes en de prachtige pleinen moet je absoluut bezoeken. Qula biedt een leuke speurtocht in Avignon.

Bordeaux

Bordeaux is geweldig: wát een leuke stad. Zo veel te zien en te doen. Mooie gebouwen, knusse pleintjes en fijne restaurants. Het centrum is bijna een openluchtmuseum dat op de Werelderfgoedlijst staat.

Cognac

Cognac is bekend van het drankje cognac. Maar Cognac heeft meer te bieden. Cognac is een heerlijk stadje. Met Qula kom je langs de leukste bezienswaardigheden als Église Saint Léger en Porte Saint-Jacques.

Dijon

Dijon, stad van de mosterd natuurlijk. Maar Dijon wordt ook wel de ‘stad met honderd klokkentorens genoemd. De markt is misschien wel één van de mooiste van Frankrijk. Hier vind je de beste mosterd en wijn.

Honfleur

Honfleur is een erg charmant havenstadje. Een schilderachtig centrum met mooie huizen, gezellig jachthaventje, een bijzondere houten kerk, veel kunstateliers. Perfect voor een speurtocht.

Lille

Lille is de 4e stad van Frankrijk en groeit enorm. Maar het centrum en Vieux Lille is misschien wel het leukste van Noord Frankrijk. Ervaar deze shop-stad met haar unieke straatjes.

Marseille

Marseille is de oudste stad van Frankrijk. Marseille heeft zich in rap tempo als hippe kuststad aan de Middellandse Zee. ontwikkeld. Marseille is écht een hele leuke bestemming voor een stedentrip

Montpellier

Montpellier, de gouden stad. Het historische hart van de stad leent zich uitstekend om langzaam door de straten te dwalen. De monumenten te bekijken en deze Zuid-Franse stad te proeven.

Nancy

Nancy is een té leuke stad om zo maar voorbij te rijden. Statige pleinen, zelfs het mooiste plein van Frankrijk, geweldige musea en prachtige straten verdienen een kennismaking.

Parijs (Louvre)

'Louvre, The Game' is een fantastische speurtocht door het Louvre Museum in Parijs. Vind de schatten in het enorme gebouw en maak je bezoek aan het Louvre een spannende belevenis.

Reims

Reims staat bekend om champagne. Bezoek de indrukwekkendste kathedraal van Frankrijk en Romeinse Porte de Mars. Geniet van de pleintjes waar je heerlijk kunt drinken en eten.

Rouen

Ontdek de betoverende charme van Rouen. Van de prachtige kathedraal tot de levendige markten en gastronomische geneugten. Het stadje Rouen heeft voor iedereen wat wils!

Toulouse

Toulouse heeft een rijke geschiedenis. en weet het verleden en heden perfect te combineren, Toulouse is de Europese hoofdstad van de luchtvaart. De stad heeft een aantal aangename verrassingen!