Valkenburg, wat een leuke stad voor een kroegentocht!

Kroegentochten zijn een populaire activiteit in Valkenburg. De stad heeft veel leuke bars en kroegen die ideaal zijn om een avondje uit te gaan. Een kroegentocht door Valkenburg is perfect voor een vrijgezellenuitje of teambuilding activiteit.
Een kroegentocht door Valkenburg begint net buiten het centrum. Daar begint je tour door de stad. Er zijn veel verschillende bars en pubs te vinden, waar je van alles kunt drinken en proeven, zoals speciaalbier, cocktails of andere drankjes.
Tijdens de kroegentocht is het leuk om wat spelletjes te spelen om de avond extra gezellig te maken. ‘Wie is de mijnwerker vanavond?‘ is hierbij het ideale spel! De bedoeling is dat iedereen wordt verdeeld in twee teams: Mijnwerkers en Bovengronders. Iedere bar die je bezoekt geeft 10 punten aan één team: 5 punten voor de Mijnwerkers en 5 punten voor de Bovengronders. Aan het einde van de avond wordt er doorgerekend wie er gewonnen heeft! Zo weet je wie er aan het einde van de avond met de hoofdprijs naar huis gaat!
Eindig je avond bij één van Valkenburgs café’s of discotheken waar je nog even lekker kan dansen tot in de late uurtjes. Zo ben jij er zeker van dat jullie gezelschap een onvergetelijke avond beleeft tijdens jullie kroegentocht door Valkenburg!

Dus verzamel je vrienden en ga op kroegentocht in Valkenburg.

kroegentocht valkenburg

KROEGENTOCHT VALKENBURG

DanishDutchEnglishFrenchGermanItalianSpanish