Utrecht, wat een leuke stad voor een kroegentocht!

De kroegentocht in Utrecht begint natuurlijk bij de Domtoren. Er volgt een stevige wandeling door de straatjes en grachten van Utrecht, waar jullie in verschillende pubs kunnen stoppen om een biertje of twee te drinken. Als je geluk hebt, kan je tijdens de kroegentocht ook nog wat bezienswaardigheden bezoeken, zoals het Oudegrachtkanaal, Domkerk en Stadhuis.
Maar als je liever even wil ontspannen, dan kan je ook gewoon genieten van een drankje in één van de vele gezellige cafés. Naast het drinkplezier is er ook nog genoeg entertainment tijdens de kroegentocht in Utrecht. Je kan bijvoorbeeld eens proberen hoe goed je bent in het spelletjeTikken, waarbij je eerst moet raden wie er verantwoordelijk is voor dat laatsteding dat er gebeurd is voordat iemandTik zegt! Of wat dacht je van een potje pool? Of misschien eindig je avond wel met Karaoke!
Het allerbelangrijkste is natuurlijk dat jullie samenzijn en plezier maken! Dus pak die kaart erbij en plan die kroegentocht in Utrecht voordat de avond voorbij is!

Een kroegentocht in Utrecht is een activiteit die perfect bij je past. Dus verzamel je vrienden en ga op kroegentocht!

kroegentocht-utrecht

KROEGENTOCHT UTRECHT

DanishDutchEnglishFrenchGermanItalianSpanish