Rotterdam, wat een leuke stad voor een kroegentocht!

Kroegentocht door Rotterdam? Goed idee, waant Rotterdam heeft een heel divers uitgaansleven. Een kroegentocht is een leuke manier om dit te ervaren. Als je op zoek bent naar een avontuurlijk vrijgezellenuitje, dan is een kroegentocht door Rotterdam zeker een aanrader!
Als je de kroegentocht in Rotterdam gaat doen, moet je zeker de Witte de With straat bezoeken. Deze straat staat bekend om haar veelzijdigheid. Er is voor ieder wat wils, van gezellige bruin caf├ęs tot bars met veel hippe jongeren.
Om het nog leuker te maken, onderneem dan ook nog eens het kroegspel ‘wie komt er uit Rotterdam’. Bij elke bar die je bezoekt, wordt er een opdracht gevraagd die met de stad te maken heeft. Denk bijvoorbeeld aan: welke beroemde Rotterdammers zijn er? Of wat zijn populaire evenementen of bezienswaardigheden in Rotterdam? Als je de opdracht goed uitvoert en weet waar je het antwoord vind, dan mag je van bar naar bar gaan! Zo maak je van jouw avondje stappen toch iets leuks en origineels.
Kortom, wie op zoek is naar een avontuurlijk vrijgezellenuitje vol verrassing en plezier, dan is een kroegentocht in Rotterdam meer dan geschikt!

Dus verzamel je vrienden en ga op kroegentocht in Rotterdam

kroegentocht-rotterdam

KROEGENTOCHT ROTTERDAM

DanishDutchEnglishFrenchGermanItalianSpanish