Leiden, wat een leuke stad voor een kroegentocht!

Leiden is de ideale stad voor een leuke kroegentocht. Het is een studentenstad waar de mooiste vrouwen van Nederland wonen. Als je hier bent, moet je zeker een kroegentocht door Leiden maken!
Er zijn veel verschillende routes die je kunt volgen, maar een goede optie is om te beginnen bij Café De Tijd. Hier kun je genieten van heerlijk eten en drinken met vrienden. Naast dat café ligt ook het bekende ‘De Doel’, dat bekend staat om zijn gezellige sfeer en authentieke drankjes. Hier vind je veel studenten en locals die in de buurt wonen, dus het is altijd druk!
Vervolgens ga je naar Café Stadsbrouwerij Leiden, waar ze de heerlijkste biertjes brouwen. Het leuke aan dit café is dat ze vaak bierproeverij-avonden organiseren waarbij je verschillende biersoorten kunt proeven. Naast het bier kan je ook typisch Leids gerechten proberen zoals peperkoek met kaas of andere lokale specialiteiten.
Tot slot kun je je kroegentocht door Leiden vervolgen door gaan naar de Berlijnse Brouwerij te gaan voor nog meer speciaalbiertjes of naar ‘De Zwarte Ruiter’ waar ze regelmatig livemuziek organiseren en er elke dag iets anders op het menu staat. Of wat dacht je van ‘De Kikker’, één van de meest toonaangevende cafés in Leiden? Dit Leids café organiseert vaak fuifavondjes met DJ’s uit heel Nederland!
kroegentocht leiden
Leiden is een leuke stad om uit te gaan. De 10 leukste cafe’s van Leiden zijn:
1. Café Trianon biedt een ontspannen sfeers
2. Café De Skipper heeft een gezellig terras aan de Leidse gracht
3. Café Taverne 1883 heeft een uitgebreide drankkaart
4. Café De Bonte Koe, 2 keer gekroond tot beste café van Zuid Holland
5. Café LUX heeft een stijlvol interieur 
6. Café De Waag is bekend om haar speciale bieren
7. Café ‘t Oud Zuivelhuis heeft een rustige sfeer lekkere wijn
8. Café-restaurant De Schout biedt verrassende non-alcoholische dranken
9. Café De Kade heeft een vriendelijke sfeer
10. Café de Nieuwe Kolk heeft een knusse sfeer 

KROEGENTOCHT LEIDEN