Leeuwarden, wat een leuke stad voor een kroegentocht!

Leeuwarden is een leuke stad in Friesland en heeft voor iedereen wel iets te bieden. Of je nou een avondje uit gaat met vrienden of een leuk feestje wil beleven, in Leeuwarden kan het allemaal. Een kroegentocht in Leeuwarden is dan ook een populaire activiteit voor jong en oud.
De kroegentocht in Leeuwarden begint wanneer je zelf wilt. Er zijn veel leuke kroegen in de stad waar je terecht kunt zoals ‘De Mikro’ en ‘De Kromme Elleboog’. In deze kroegen wordt vaak live muziek gespeeld en er zijn veel verschillende drankjes te verkrijgen.
Naast het drinken van drankjes is er ook genoeg te doen tijdens de kroegentocht. Populaire spellen die vaak gespeeld worden op een kroegentocht zijn bijvoorbeeld ‘Beerpong’, ‘Stappenspel’ of eendrachtigheidspelletjes zoals ‘Iedereen op één been’. Ook kan er gedanst worden op de muziek van de DJ of live band die optreed in sommige kroegen.
Eerdergenoemde activiteit zijn ook populair voor vrijgezellenuitjes en andere feestelijke gelegendheden. Kroegentochten maken Leeuwarden nog gezelliger en er wordt altijd tot laat doorgefeest!

Wanneer je ook wilt, er is zeker een kroegentocht in Leeuwarden die perfect bij je past. Dus verzamel je vrienden en ga op kroegentocht!

kroegentocht leeuwarden

KROEGENTOCHT LEEUWARDEN

DanishDutchEnglishFrenchGermanItalianSpanish