Emmen, wat een leuke stad voor een kroegentocht!

Een kroegentocht in Emmen is een leuke manier om met vrienden of collega’s een avondje uit te gaan. Het is ook een geweldige optie voor een vrijgezellenuitje of teambuilding activiteit.
Emmen heeft leuke cafés en kroegen, waar u heerlijk kunt genieten van de gezelligheid. U kunt bijvoorbeeld beginnen bij Café De Brasserie, waar u op het terras gezellig kunt zitten terwijl u geniet van een drankje en de muziek die wordt gedraaid. Daarna is het tijd om door te gaan naar Café De Hoeve, waar u in sfeervolle omgeving verschillende cocktails en biertjes kunt proeven. Vervolgens kunt u langsgaan bij Café De Drie Paardjes, waar de DJ’s elke avond de meest dansbare plaatjes draaien.
Naast het bezoek aan diverse cafés en kroegen kan er ook nog gekozen worden voor het spel ‘Waar slaap ik vanavond in Emmen?’. Dit spel is speciaal ontworpen voor de groep die meedoet aan de kroegentocht. Bij dit spel gaat het erom dat je als groep op zoek gaat naar verschillende plekken in Emmen waar je ‘s nachts kan slapen. De groep moet hierbij allerlei opdrachten doen in de diverse cafés en daarnaast ook nog zoektochten door de stad maken om tot eindresultaat te komen.
Kortom, met een kroegentocht door Emmen maak je zeker eens wat mee! Geniet hierbij van alle gezelligheid en speel daarnaast ook nog het leuke ‘Waar slaap ik vanavond in Emmen?’ spel!

Dus verzamel je vrienden en ga op kroegentocht in Emmen.

kroegentocht emmen

KROEGENTOCHT EMMEN

DanishDutchEnglishFrenchGermanItalianSpanish