Den Haag, wat een leuke stad voor een kroegentocht!

Een kroegentocht in Den Haag is de ideale manier om een onvergetelijke avond te beleven met je vrienden. De stad is bekend om haar vele pubs en kroegen, waar je de hele avond kunt genieten van lekker eten en drankjes. Als eerste raden we je aan om naar ‘het Paard’ te gaan, een van de meest populaire kroegen in Den Haag.
In het Paard vind je een gevarieerd aanbod aan cocktails en bieren, samen met leuke muziek en live entertainment. Daarnaast is er ook nog volop keuze uit snacks en andere hapjes. Als tweede suggestie hebben we de Dizzy Daffy Bar. Deze populaire kroeg biedt een unieke ervaring met lokale gerechten en internationale drankjes in een ontspannende omgeving. Ook hier wordt er regelmatig live entertainment georganiseerd waar je samen met je vriendengroep van kunt genieten.
Om je avond compleet te maken raden we je aan om wat leuke kroegspellen te spelen tijdens de tocht door Den Haag. Eén van onze favoriete spellen isFlinke Hand‘. In dit spel moet je verschillende opdrachten uitvoeren terwijl alleen jouw hand mag worden gebruikt. Wanneer iemand zijn of haar vinger gebruikt, verliest hij of zij het spel! Het is echt heel grappig om dit spel samen met vriendengroep te doen tijdens jullie kroegentocht door Den Haag!

Waar wacht je op? Verzamel je vrienden en ga op kroegentocht in Den Haag!

kroegentocht den haag

KROEGENTOCHT DEN HAAG

DanishDutchEnglishFrenchGermanItalianSpanish