Delft, wat een leuke stad voor een kroegentocht!

Delft is een ideale plek voor een kroegentocht. De stad kent veel gezellige studentenkroegen waar je met je vrienden de avond doorbrengt. Maar wat maakt Delft zo geschikt voor een kroegentocht? In dit artikel zetten we het uiteen.
Delft is natuurlijk al eeuwenlang de stad van de studenten. Er zijn veel leuke studentkroegjes die je tijdens een kroegentocht in Delft kan bezoeken, zoals CaféDR Goudpel en Café Oefening op Eerbaarheid. Beide zijn leuke plekjes om even bij te praten en, als er genoeg mensen meegaan, ook om samen te spelletjes te doen! Kies bijvoorbeeld voor iets simpels alseen woord raden‘, of ga voor iets uitdagenders alshet snelle woord‘. Groepsspelletjes verhogen de sfeer in iedere kroeg en zorgen ervoor dat jullie avond meteen extra gezellig wordt!
Delft is ook ideaal voor een kroegentocht doordat er verschillende soorten cafes zijn. Zo kan je terecht in de meer lokale pubs of juist helemaal losgaan in één van de clubs die Delft rijk is. Er is altijd wel iets dat bij jouw smaak past!
Daarnaast hebben veel kroegjes speciale aanbiedingen waardoor je voordelig uit bent met jullie groepje. Dus vergeet niet om even rond te informeren voordat je begint aan jullie tocht! Kortom, Delft is perfect voor een avondje stappen met je vriendengroep! Vergeet niet om samenzweerders te spelletjes uit te proberen om de stemming erin te houden en maak gebruik van alle voordelige acties die er lopen bij verschillende café‘s en pubs.
delft-kroegentocht
Delft is een leuke stad om uit te gaan. De 10 leukste cafe’s van Delft zijn:
1. Cafe de Kade: een gezellige plek aan de gracht
2. Cafe de Sjees: een bierkroeg met een breed assortiment
3. De Rechtestraat: een trendy bar
4. De Tuin van Tivoli: een sfeervol café met een vriendelijke barkeeper
5. Cafe De Koe: een charmante plek in Delft
6. In De Kroon: een chique kroeg
7. Cafe de Pomp: een knusse plek met een huiselijke sfeer
8. De Koffieketel: een gezellige koffiebar
9. Cafe de Beurs: een populaire bar
10. Cafe de Biesbos: een knusse kroeg

KROEGENTOCHT DELFT