Amsterdam, wat een leuke stad voor een kroegentocht!

Organiseer jij binnenkort een vrijgezellenuitje? Dan is een kroegentocht in Amsterdam een leuke optie! Er zijn tal van cafés en bars in de stad waar je met je vriendengroep terecht kunt. Wij geven je alvast drie tips voor het maken van een leuke route door Amsterdam.
Als eerste raden wij café Gollem aan, dat gevestigd is in de buurt van de Jordaan. Dit café serveert bier uit alle uithoeken van de wereld, dus er is altijd wel iets dat bij iedereen smaakt. Probeer hier ook zeker hun overheerlijke bitterballen! Daarnaast hebben ze meerdere ruimtes waar je ongestoord kunt genieten van je avondje uit.
Vervolgens is The Waterhole echt iets om naar uit te kijken. Het interieur is ingericht met Amerikaanse vintage-stukken en posters, wat oude western-vibes geeft. Het menu bestaat hoofdzakelijk uit hamburgers en andere snacks, perfect om te delen met je groepje! Deze kroeg ligt aan het Rembrandtplein, dus als jullie nog wat willen dansen kan dat ook zeker hier.
Tot slot mag De Prael natuurlijk niet ontbreken op jullie lijstje: deze kroeg staat bekend om haar verschillende biersoorten die worden gebrouwen op hun locatie in het centrum van Amsterdam. Naast verschillende speciaalbieren hebben ze hier ook verrukkelijk street food waarvan jullie allemaal even kunnen smullen tussendoor!
Dus als jullie toe zijn aan een avond vol gezelligheid en lekker bier: ga dan voor eeuwige roem met een kroegentocht door Amsterdam!

Dus verzamel je vrienden en ga op kroegentocht in Amsterdam

kroegentocht delft

KROEGENTOCHT AMSTERDAM

DanishDutchEnglishFrenchGermanItalianSpanish