Amersfoort, wat een leuke stad voor een kroegentocht!

Het kan soms lastig zijn om een leuk vrijgezellenuitje te bedenken. Wil je graag wat drankjes doen met je vrienden, maar wil je ook de stad verkennen? Dan is een kroegentocht in Amersfoort precies wat je zoekt!
In Amersfoort vind je veel gezellige kroegen waar je de avond door kunt brengen. Eén van die gezellige kroegen is Café De Fles, dat al meer dan 15 jaar bestaat en staat bekend om het brede aanbod van bieren, wijnen en cocktails. Er zijn verschillende ruimtes beschikbaar op het terras waar je als groep bij elkaar kunt zitten en van elkaars gezelschap kunt genieten. Het personeel is altijd vriendelijk en behulpzaam en er zijn veel leuke activiteiten te doen in de bar zoals poolbiljarten of muziek luisteren.
Tijdens een kroegentocht door Amersfoort kun je ook andere bars bezoeken die culturele, historische of gastronomische attracties aanbieden. Je kunt bijvoorbeeld terecht in Bruine Boon, een bar waar American Pale Ale-bieren wordt geschonken uit verschillende landen over de hele wereld. Of ga naar Café In den Ouden Vogelstruys, dat gerund wordt door de familie Van Es en bekend staat om hun ruime selectie aan speciaalbieren uit Europees-Amerikaanse brouwerij.
Eindig je avond met eetgelegenheden als De Smulhoek of De Witte Aap, waar gerechten wordt geserveerd met ingrediënten afkomstig uit Amersfoortse producenten en boerenmarkten. Laat de avond niet vergetelijk wordenthuis te gaan met eet- of drinkpakketten die verkrijgbaar zijn in sommige restaurants of bars.
Geniet dus van eersteklas drankjes terwijl je door Amersfoort wandelt! Vier hier samenzijn met familie, vriendengroep of collega’s

Wat je voorkeur ook is, er is zeker een kroegentocht in Amersfoort die perfect bij je past. Dus verzamel je vrienden en ga op kroegentocht!

kroegentocht amersfoort

KROEGENTOCHT AMERSFOORT

DanishDutchEnglishFrenchGermanItalianSpanish