Qula Car Trail Bonaire

Explore the Valley of Rincon

special
15% korting
€50 CASH
25% korting
Helaas
10% korting
Gift Card twv €49
Draai aan het wiel om een leuke prijs te winnen
 • je mag 2 keer draaien

Autospeurtocht door de Rincon vallei

Car Trail Bonaire/ Explore the Valley of Rincon is een fantastische autospeurtocht door de vallei van Rincon. Uiteraard komt de speurtocht ook door het plaatsje Rincon.  Op je telefoon krijg je vragen over Rincon. Of je krijgt een leuke opdracht. Als je een vraag of een opdracht goed hebt gedaan, krijg je punten. Al spelend leer je veel over Rincon.

De autospeurtocht ‘Explore the Valley of Rincon’ is zó ontzettend leuk om te doen! Er zijn 12 plekken die je moet proberen te vinden in het vallei. Qula geeft de plekken op een kaart aan in een App,  Maar wij geven geen routebeschrijving, want het is tenslotte een speurtocht. 

Je mag zolang over de speurtocht doen als je wilt. Neem daarom gerust een terrasje in Rincon, bijvoorbeeld bij de ‘Cadushy Distillery‘ of bij ‘Mangazina Di Rei’. 

Als je goed rijdt (en dat lukt jullie, want de kaart met locaties is overzichtelijk), is de route ongeveer 28 kilometer. De speurtocht ‘Explore the Valley of Rincon’ is een ideale ‘thing-to- do’ voor een ochtend of middag op Bonaire.

REVIEW
‘Wij hebben de autospeurtocht gedaan in augustus. De omgeving is prachtig, de vragen gelukkig niet te moeilijk. Wij hebben er 4 uur over gedaan, want je komt bij verrassende plekken die je wat uitgebreider wilt bekijken. En we hebben wat gegeten bij Kos Bon So.

Kinderen waren erg fanatiek om de antwoorden te vinden. Als gezin hebben we daarom een leuke dag gehad’.’

speurtochten op Bonaire verzorgd
1

prijs per auto of scooter

to-do-rincon-bonaire-tripadvisor.

 • Je speurt in de auto (of scooter) naar 12 plekken in en rondom Rincon
 • De speurtocht is ongeveer 28 km
 • Je mag er zo lang over doen als je wilt

Waar start ik?
Je start bij Oil Slick Leap, Bonaire (einde Bulevar Gob. N. Debrot)

Krijgen we een route-kaart?
Je krijgt van ons een kaart met 12 plekken in de vallei van Rincon. Je krijgt géén route-kaart, want het is een speurtocht. Je moet dus zelf uitvinden hoe je van plek naar plek komt. En dat is veel leuker en creatiever dan een app die jullie vertelt voorschrijft hoe je moét rijden!

Waar finish ik?
Bij de ‘Indian Inscriptions’ aan de kust.

Highlights
Tijdens deze speurtocht in en rondom Rincon verken je de Plantage Karpata, Lake Goto, Piedra Di Rincon, Cadushy Distillery, Paseo Artistiko, Gruta di Lourdes, Mangazina Di Rei, Indian Inscriptions en véél meer.

Wanneer? 24/7 mogelijk (maar niet in het donker)

Dit lijkt me leuk, wat nu?
1. Je koopt deze op deze pagina of via een Tripadvisor 
2. Je maakt vervolgens hier een login voor het spel aan
3. Je ontvangt per e-mail een wachtwoord, instructies en uitleg
4. Rijd naar het startpunt
5. Start met de eerste vraag en verdien punten!

Wat heb ik nodig voor de speurtocht door de vallei van Rincon?
Een auto of scooter en een telefoon per team. Je moet GPS aanzetten, want via GPS word je door Rincon geleid.

Krijgen we een route-kaart?
Je krijgt van ons een kaart met 12 plekken op in en rondom Rincon. Je krijgt géén route-kaart, want het is een speurtocht. Je moet dus zelf uitvinden hoe je van plek naar plek komt. En dat is veel leuker en creatiever dan een app die jullie vertelt voorschrijft hoe je moét rijden!

Waar vind ik de Qula App ?
De speurtocht speel je via onze website. Dit wordt een ‘Web-app’ genoemd. Er is dus géén app in een store (Google/Apple).

Hoe lang duurt de Trail ?
De route is ongeveer 28 kilometer. Dat lijkt weining, maar je doet er ongeveer 2,5 uur over. Want je moet een beetje speuren en genieten! Je mag tijdens het spel uiteraard gewoon een terrasje pakken of pauzeren. Dan duurt de speurtocht langer. Er zit geen maximum tijd waarin je de opdrachten moet voltooien.

Wie wint de Speurtocht?
Aan het einde behaal je een score. Deze score komt op een lijst met alle teams die eerder ‘Explore the Valley of Rincon’ hebben gedaan.

Moet ik reserveren?
Nee, jullie mogen de dag en het tijdstip helemaal zelf bepalen. Nadat je hebt besteld, krijg je een email met alle gegevens. Dan bepaal je zélf wanneer je de speurtocht gaat doen. 24/7, dus geen reservering vooraf.

Wanneer open ik de web-app?
Op het startadres aangekomen open je de site/app en start je het spel. Je kan hem thuis al openen, maar nog niet spelen.

Kan ik eerder oefenen?
Ja, je kunt hier het spel testen en oefenen. Er is geen DEMO-spel voor deze speurtocht. Kies hiervoor een City Trail. Die werken technisch hetzelfde.

Wat voor soort vragen kan ik verwachten?
Sommige vragen zijn zoekvragen op de locatie en dan kun je daar het antwoord vinden.

Is de speurtocht geschikt voor kinderen?
Ja absoluut. De vragen zijn divers, de weetjes over Rincon en omgeving ook. Het speuren op de locatie naar de antwoorden vinden kinderen vaak heel leuk. Kinderen vinden deze speurtocht vrijwel altijd leuk.

Heb ik een kaart van Bonaire nodig?
Nee, in de Qula app zit een digitale kaart (met GPS-tracker) ingebouwd. Deze kun je interactief gebruiken.

Hoe speel je het spel?
Het team wijst 1 teamleider aan die het spel voorleest. Je gebruikt per team 1 smartphone, waarop je de locaties samen bepaalt en de vragen samen oplost. Dat maakt het zo leuk, het is een teamspel.

Heb je een dringende vraag? Vul dan onderstaand formulier in en kies ‘zo spoedig mogelijk, het is erg dringend!’. Dan nemen wij per ommegaande contact met je op. Bovendien is er vaak een medewerker op onze website beschikbaar om mee te chatten of te ‘Whatsappen’. Je kunt ons ook bellen, we stellen echter pas ons telefoonnummer beschikbaar nadat er via chat, Whataspp of e-mail contact is geweest.

Heb je een minder dringende vraag? Stuur aub een e-mail. Dit zijn onze e-mailadressen:

 • info@qula.info (algemene vragen)
 • reservering@qula.info (over uw boeking)
 • administratie@qula.info (over geldzaken)
 • marketing@qula.info (over verkoopkanalen)
 • directie@qula.info (over samenwerking met ons)

 • Stap 1
 • Stap 2
 • Stap 3

ik heb een vraag

Wanneer wil je antwoord?

Aantal spelers

Tenslotte