Qula pub Trail Zutphen

een superleuke combi van een speurtocht én een kroegentocht op je smartphone

Peter de Jong
Peter de Jongover Pub Trail Groningen
Read More
Ik heb met 6 vrienden een Pub Trail in Groningen gemaakt. We bezochten 3 superleuke kroegen, kroegen waar het ons nooit zou zijn opgekomen zelf naar binnen te gaan. Top!
Eric Hoksbergen
Eric Hoksbergenover Pub Trail Zwolle
Read More
Ik was nog nooit eerder in Zwolle geweest, maar dit is een leuke stad. Ik heb dit met de tennisvereniging gedaan, vlak voor de lockdown. Jess heeft de Pub Trail gewonnen, ze heeft een fles wijn gewonnen.
Alexander de Rooij
Alexander de Rooijover Pub Trail Amersfoort
Read More
Mij viel de Pub Trail wat tegen. Ik dacht dat alle consumpties inclusief waren. Het Rad van Fortuin was wel erg leuk!
Astrid Grootscholten
Astrid Grootscholtenover Pub Trail Valkenburg
Read More
Wij hebben in december een Pub Trail in Valkenburg gedaan. Nu barst het van de kroegjes in Valkenburg, dus we hadden er zelf ook wel een paar kunnen vinden. De opdrachten in de kroeg waren grappig, ook leuk was de combinatie met een speurtocht!
Shirley Westhoff
Shirley Westhoffover Pub Trail Maastricht
Read More
Onwijs leuk! We hebben een Pub Trail door Maastricht gedaan. Ik was met 8 vriendinnen, we hebben ons in 2 groepjes gesplitst. In het tweede café kwamen we elkaar weer tegen. Echt gaaf.
Previous
Next

Wat is een Pub Trail?

Een Pub Trail is een verrassende combinatie van een speurtocht én een kroegentocht.  Je maakt een speurtocht door de stad en bezoekt 3 pubs. Je speelt tegen je vrienden om de hoogste score. Wie weet word jij de winnaar! En dat op je Smartphone.

De deelnemende kroegen worden bekend gemaakt na de herstart die gepland is op 1 augustus.

 • een leuke speurtocht door de stad
 • opdrachten in de kroeg
 • win aan het Rad van Fortuin
 • inclusief groepsfoto

€27,50 per persoon

kroegentocht maastricht

Momenteel hebben we voor deze Pub Trail géén kortingsacties met Social Deal, deLeuksteDeal, WowDeal, Groupon of andere kortingswebsites.

Wilt u deze deal aanbieden op uw portal? Neem dan contact op met de marketing van Qula (marketing@qula.info).

Als je een uitje voor het héle gezin zoekt, adviseren wij je Qula City Trails. City Trails zijn geweldig leuke speurtochten door Nederlandse en Belgische steden. Je bezoekt de leukste plekjes, lost raadsels op en doet grappige opdrachten. Ook dit is gewoon op je smartphone.

Een Qula City Trail betaal je per groep in plaats van per persoon. Qula City Trails zijn daarom een leuk budget-uitje voor het hele gezin.

Heeft u een pub en wilt u onze klanten ontvangen? Leuk, want in deze stad zoekt Qula nog pub’s die gastheer willen zijn voor deelnemers aan de kroegenspeurtocht.

De voordelen
– uw pub ontvangt meer en nieuwe klanten
– u wordt gevraagd om gastheer te zijn in de pub waar een opdracht moet worden gedaan.
– de gemiddelde omvang van een groep is bijna 4 personen
– uw pub bereikt miljoenen consumenten door publiciteit op Social Deal, Groupon, Qula, Tripadvisor, ActievandeDag, Vakantieveiling.nl… en meer belangrijke websites
– uw pub komt hoger in Google door deze vermeldingen

Voorwaarden aan deelname
– deelname is gratis
– wij vragen u éénmalig bij een bestelling iets extra’s te geven. U mag zelf bepalen hoeveel en wat (bijvoorbeeld korting of een snack)
– uw pub is zaterdag -en zondagmiddag (deels) open (uitzonderingen, onverwachte omstandigheden en Corona-beperkingen daargelaten)
– uw pub is in het centrum of op loopafstand van het centrum
– bij voorkeur is uw pub rolstoelvriendelijk

Heeft u een pub en wilt u gasten van ons ontvangen? Stuur dan even een e-mail naar: marketing@qula.info of bel 070- 221 27 48

PUB TRAIL BREDA

PUB TRAIL BREDA

groepsuitje Sneek

PUB TRAIL LEIDEN

FIETSSPEURTOCHT TEXEL

FIETSSPEURTOCHT TEXEL

PUB TRAIL SCHAGEN

PUB TRAIL SCHAGEN

PUB TRAIL LEEUWARDEN

PUB TRAIL LEEUWARDEN

PUB TRAIL ROTTERDAM

PUB TRAIL ROTTERDAM

PUB TRAIL DELFT

PUB TRAIL DELFT

PUB TRAIL AMSTERDAM

PUB TRAIL AMSTERDAM

PUB TRAIL ENSCHEDE

PUB TRAIL ENSCHEDE

DUBLIN

DUBLIN

PUB TRAIL EMMEN

PUB TRAIL EMMEN

PUB TRAIL DEN BOSCH

PUB TRAIL DEN BOSCH

PUB TRAIL EMMEN

PUB TRAIL EMMEN

PUB TRAIL ZWOLLE

PUB TRAIL ZWOLLE

PUB TRAIL ROTTERDAM

PUB TRAIL ROTTERDAM

PUB TRAIL UTRECHT

PUB TRAIL UTRECHT

PUB TRAIL MAASTRICHT

PUB TRAIL MAASTRICHT

PUB TRAIL SCHAGEN

PUB TRAIL SCHAGEN

personeelsuitje Deventer

PUB TRAIL DEVENTER

PUB TRAIL GRONINGEN

PUB TRAIL GRONINGEN

PUB TRAIL BERGEN OP ZOOM

PUB TRAIL BERGEN OP ZOOM

PUB TRAIL MAASTRICHT

PUB TRAIL MAASTRICHT

tiel uitje

PUB TRAIL MIDDELBURG

PUB TRAIL ROERMOND

PUB TRAIL ROERMOND

PUB TRAIL HOORN

PUB TRAIL HOORN

PUB TRAIL ZUTPHEN

PUB TRAIL ZUTPHEN

PUB TRAIL TILBURG

PUB TRAIL TILBURG

heerenveen

PUB TRAIL ZWOLLE

PUB TRAIL BERGEN OP ZOOM

PUB TRAIL BERGEN OP ZOOM

PUB TRAIL ALKMAAR

PUB TRAIL ALKMAAR

PUB TRAIL BREDA groepsuitje Sneek FIETSSPEURTOCHT TEXEL PUB TRAIL SCHAGEN PUB TRAIL LEEUWARDEN PUB TRAIL ROTTERDAM PUB TRAIL DELFT PUB TRAIL AMSTERDAM PUB TRAIL ENSCHEDE DUBLIN PUB TRAIL EMMEN PUB TRAIL DEN BOSCH PUB TRAIL EMMEN PUB TRAIL ZWOLLE PUB TRAIL ROTTERDAM PUB TRAIL UTRECHT PUB TRAIL MAASTRICHT PUB TRAIL SCHAGEN personeelsuitje Deventer PUB TRAIL GRONINGEN PUB TRAIL BERGEN OP ZOOM PUB TRAIL MAASTRICHT tiel uitje PUB TRAIL ROERMOND PUB TRAIL HOORN PUB TRAIL ZUTPHEN PUB TRAIL TILBURG heerenveen PUB TRAIL BERGEN OP ZOOM PUB TRAIL ALKMAAR

 • WAT GA JE DOEN?
 • HOE WERKT HET?
 • DE KROEGEN
 • VRAGEN?

Een Pub Trail is een combinatie van een speurtocht met een kroegentocht. Je maakt een korte speurtocht door de stad en je bezoekt tevens 3 pubs. Door de speurtocht bezoek je de leuke plekjes van de stad, lost raadsels op en doet grappige opdrachten. Deze speurtocht duurt ongeveer een uurtje.

Op de route liggen 3 café’s. Hier ga je een leuke opdracht doen. Als je iets bestelt mag je aan het ‘Rad van Fortuin’ draaien. Dan win je vast iets leuks!

Er gaat geen gids van Qula mee, alles is op je smartphone. Je bent niet verplicht om alle café’s te bezoeken. Je bent ook niet verplicht om in een café een betaalde consumptie te nemen. Het maakt niet uit hoe lang je over de Pub Trail doet, maar om café’s te bezoeken en een speurtochtje te doen moet je minstens een paar uur uit trekken. Ook goed om te weten, je kunt elk gewenst moment de Pub Trail afbreken.

Wanneer kun je starten?
Je hoeft niet te reserveren. Je kunt direct na aankoop starten. Check uiteraard wel of de deelnemende pubs open zijn. 

Gekocht, en nu?
1. Na aankoop op onze website krijg je speluitleg en instructies om te starten. Heb je gekocht via een kortingswebsite (Social Deal, Groupon en dergelijke), ga dan naar:
www.qula.info/forms-trails-promotion-channels
Vul dit formulier in, dan ontvang je van ons vrijwel direct speluitleg en instructies hoe en waar je start.

2. Check wel of de deelnemende pubs open zijn op de dag dat je gaat!

3. Ga naar het startadres (staat in de instructies).

4. Start! 

Wat gaan jullie doen bij deze Pub Trail?
Een Pub Trail is een combinatie van een speurtocht met een kroegentocht. Je maakt een korte speurtocht door de stad en je bezoekt tevens 3 pubs. Hier gaan jullie een opdracht doen. 

Waar vind ik de Qula App ?
Qula speel je via een website. Qula is dus geen app in een store. Je hoeft dus vooraf geen app te downloaden uit de Google of Apple-store. 

Hoe lang duurt de Pub Trail?
De speurtocht bestaat uit ongeveer 7 locaties die je moet proberen te vinden in de stad. Hier heb je ongeveer een uur voor nodig. Er liggen 3 café’s op de route. In deze café’s krijg je een consumptie en doe je een leuke opdracht. Hoe lang je hier over doet, mag je helemaal zelf weten. Je kunt de Pub Trail in 2 uur afraffelen, je mag er ook tot diep in de nacht over doen. Je kunt de Pub Tour ook elk gewenst moment afbreken.

Kun je iets winnen?
Tijdens de speurtocht  krijg je bij elke locatie (bijvoorbeeld een monument, een kerk of een bijzonder gebouw) een vraag. Met het goed beantwoorden van de vraag verdien je punten. In de café’s krijg je een eenvoudige, maar leuke opdracht. Hiermee kun je ook punten verdienen.

Je kunt dus punten verdienen, maar wie wint dan de Pub Trail?
Je kunt kiezen of je tegen elkaar speelt of tegen een ander team.

Tegen elkaar
Je loopt in een groep door de stad. Iedereen logt in op zijn eigen telefoon. Als jullie een locatie hebben gevonden (bijvoorbeeld een standbeeld), krijg je daar een vraag over. Ieder voor zich beantwoordt de vraag en kan punten verdienen. Degene met de meeste punten wint de Pub Trail.

Tegen een ander team
Als je met verschillende teams speelt, wint het team dat de meeste punten behaalt. Elk team kan zijn eigen route lopen. Een teamleider logt in en beantwoordt de vragen namens de groep. Spreek met elkaar waar je elkaar na de Pub Trail weer ontmoet. Vergelijk daar jullie scores en bepaal welk team heeft gewonnen.

Hoe groot moet een team zijn?
Een team bestaat minimaal 2 personen. 

Kan ik de Pub Trail ook met z’n 2-en spelen?
Van de teams die de Pub Trail spelen zijn 36% koppels. Een Pub Trail kun je dus ook prima doen met je vriend(in).

Moet ik reserveren?
Nee, je mag de dag en het tijdstip helemaal zelf bepalen. Nadat je hebt besteld, krijg je een email met alle gegevens. Dan bepaal je zélf wanneer je de Pub Trail gaat doen 24/7. Dus je hoeft geen reservering vooraf te maken.

Kan de Pub Trail alleen in de avond gelopen worden?
We hebben deelnemende Pub erop geselecteerd dat ze in het weekend ook overdag open zijn. Onder het kopje ‘De Kroegen’ staan hun openingstijden. Wij proberen dit zo actueel mogelijk te houden.

Wat heb ik nodig voor de Pub Trail?
Een goed humeur, een leuk team en per team een telefoon met een data-abonnement, je hebt namelijk toegang tot Internet nodig. Daarnaast moet ook GPS-tracking aan staan op je telefoon. 

Waar start de Speurtocht?
Elke Trail heeft en specifiek startpunt in de stad. Op de site staat per stad waar het startpunt is. Ook krijg je die per mail als je de Trail gekocht hebt.

Kan ik ergens anders starten dan het startpunt?
Ja dat kan, je mag zelf de volgorde van de locaties bepalen.

Is de Pub Trail geschikt voor kinderen?
Als je er zelf geen bezwaar tegen heeft dat je kinderen een café bezoeken, dan is de Pub Trail ook geschikt voor kinderen. De combinatie met een speurtocht in een ‘vreemde’ stad, het bezoeken van een leuk cáfe, maakt de dag ook voor hen vast onvergetelijk.

Ik heb toch liever niet dat mijn kinderen een pub bezoeken, is er iets anders mogelijk?
Dan adviseren wij Qula City Trails. Dit zijn geweldige speurtochten door Nederlandse en Belgische steden. Een Qula City Trail is écht een uitje voor het hele gezin.

Je betaalt per groep in plaats van per persoon. Qula City Trails zijn een budget-uitje voor het hele gezin. Tip, met de kortingscode: HYPO2020 betaalt u slechts €18,50 in plaats van €49.

Kan ik de Pub Trail in een andere taal spelen?
Ja, de Qula Pub Trail is in 7 talen (Nederlands Frans, Duits, Engels, Spaans, en Italiaans) beschikbaar. 

Heb ik een kaart van de stad nodig?
Nee, in de Qula app zit de digitale kaart ingebouwd. Je hoeft dus geen plattegrond van de stad te kopen.

Café 1

wordt 1 augustus 2021 bekend gemaakt

Café 3

wordt 1 augustus 2021 bekend gemaakt

Café 3

wordt 1 augustus 2021 bekend gemaakt

Heb je een dringende vraag? Vul dan onderstaand formulier in en kies ‘zo spoedig mogelijk, het is erg dringend!’. Dan nemen wij per ommegaande contact met je op. Bovendien is er vaak een medewerker op onze website beschikbaar om mee te chatten of te ‘Whatsappen’. Je kunt ons ook bellen, we stellen echter pas ons telefoonnummer beschikbaar nadat er via chat, Whataspp of e-mail contact is geweest.

Heb je een minder dringende vraag? Stuur aub een e-mail. Dit zijn onze e-mailadressen:

 • info@qula.info (algemene vragen)
 • reservering@qula.info (over uw boeking)
 • administratie@qula.info (over geldzaken)
 • marketing@qula.info (over verkoopkanalen)
 • directie@qula.info (over samenwerking met ons)

 • Stap 1
 • Stap 2
 • Stap 3

ik heb een vraag

Over welke stad heb je een vraag?

Mijn vraag gaat over

Wat is je vraag?

Wanneer wil je antwoord op je vraag?

Aantal spelers

Met hoeveel spelers overweeg je te spelen?

Heb je al een voucher gekocht en zo ja waar?

Tenslotte

Wat is je naam?

Wat is je e-mailadres?

wat is je telefoonnummer?

Hoe heb je het liefste contact?

VERGEET JE KORTINGSCODE NIET

 

SCHRIJF DEZE CODE OP!