Qula Bike Trail Terschelling

een Superleuke Fietsspeurtocht op je Smartphone

special
15% korting
€50 CASH
25% korting
Helaas
10% korting
Gift Card twv €49
Draai aan het wiel om een leuke prijs te winnen
  • je mag 2 keer draaien

Fietsspeurtocht op Terschelling

De Terschelling Bike Trail is een fantastische fietsspeurtocht door Terschelling. Op je telefoon krijg je vragen over Terschelling. Of je krijgt een leuke opdracht. Als je een vraag of een opdracht goed hebt gedaan, krijg je punten. Als je het goed hebt gedaan, kom je op een topscoorderslijst. 

De fietsspeurtocht op Terschelling is zó ontzettend leuk om te doen! Er zijn 12 plekken die je moet proberen te vinden op Terschelling. Qula geeft de 12 plekken op een kaart aan in een App,  Maar wij geven niet de route! Want het is tenslotte een speurtocht op Terschelling.

Als je goed fietst (en dat lukt jullie, want de kaart met locaties is overzichtelijk), is de route ongeveer 33 kilometer. Je komt ondere andere in Hoorn, Formerum en Midsland. Neem daar gerust een terrasje, want je mag zolang over de speurtocht doen als je wilt.

De fietsspeurtocht is goed voor een dagje plezier en gezelligheid op Terschelling!

Tip! doe de Fietsspeurtocht lekker op een scooter

gemiddelde waardering
5/5
trails/ speurtochten op Terschelling verzorgd
1

€35 
– per 2 personen
(€17,50 p.p.)
– kinderen t/m 16 jaar gratis
– exclusief fiets of scooter

Je kunt de speurtocht met 2 personen doen. Maar ook in een groepje. Als je meer veel mensen bent, is het leuk om voor de hoogste score tegen elkaar te strijden. Dan fiets je in verschillende groepen. Alles kan!

fietspuzzeltocht-terschelling-qula

Fietsspeurtocht Texel Fietspuzzeltocht
Fietsspeurtocht Texel Fietspuzzeltocht
Fietsspeurtocht Texel Fietspuzzeltocht
FIETSSPEURTOCHT TEXEL
Fietsspeurtocht Texel Fietspuzzeltocht
Fietsspeurtocht Texel Fietspuzzeltocht
Fietsspeurtocht Texel Fietspuzzeltocht
Fietsspeurtocht Texel Fietspuzzeltocht
Fietsspeurtocht Texel Fietspuzzeltocht
Fietsspeurtocht Texel Fietspuzzeltocht
Fietsspeurtocht Texel Fietspuzzeltocht Fietsspeurtocht Texel Fietspuzzeltocht Fietsspeurtocht Texel Fietspuzzeltocht FIETSSPEURTOCHT TEXEL Fietsspeurtocht Texel Fietspuzzeltocht Fietsspeurtocht Texel Fietspuzzeltocht Fietsspeurtocht Texel Fietspuzzeltocht Fietsspeurtocht Texel Fietspuzzeltocht Fietsspeurtocht Texel Fietspuzzeltocht Fietsspeurtocht Texel Fietspuzzeltocht

Waar start ik?
Je krijgt van ons een kaart met 12 plekken die je moet proberen te vinden. Je kunt starten waar je wilt op Terschelling. Toch geven we je deze suggesties als startplaatsen:

– Midsland
– West-Terschelling
– Formerum
– Hoorn

Krijgen we een route-kaart?
Je krijgt van ons een kaart met 12 plekken op Terschelling. Je krijgt géén route-kaart, want het is een speurtocht. Je moet dus zelf uitvinden hoe je van plek naar plek komt. En dat is veel leuker en creatiever dan een app die jullie vertelt voorschrijft hoe je moét fietsen!

Waar finish ik?
Je mag bij elk van de 12 plekken finishen. In het spel geven wij het centrum van Midsland óf de Veerboot als Finish-plek aan.

Highlights
Tijdens deze speurtocht door Terschelling verken je de Meslânzer kerk, het Formerumer Wiel, de Sjouw, Beelden uit Zee, Korea Bos, Wrakkenmuseum, uitzichtpunten, de Natuurschuur, Bosplaat, Midsland, Stryperkwelder en véél meer!

Wanneer? 24/7 mogelijk

Dit lijkt me leuk, wat nu?
1. Je koopt deze fietsspeurtocht op deze pagina of via een kortingswebsite 
2. Je maakt vervolgens hier een login voor het spel aan
3. Je ontvangt per e-mail een wachtwoord, instructies en uitleg
4. Regel een fiets (of een scooter)!
5. Fiets naar de eerste plek op de kaart. Kies een volgorde die bij jullie situatie past. Start je bij de veerboot? Volg dan gewoon A, B, C enzovoort.
6. Start met de eerste vraag en verdien punten!

Wat heb ik nodig voor de fietsspeurtocht?
Een fiets (of scooter) en een telefoon per team.

Kan ik ook met z’n 2-en spelen?
Ja dat kan, maar dan is het relatief duur. Je kunt in dat geval contact met ons opnemen voor een kortingscode.

Welke plekken bezoek ik?
We hebben voor de fietsspeurtocht een kaart met de plekken. Het is niet verplicht ze allemaal te bezoeken.

Krijgen we een route-kaart?
Je krijgt van ons een kaart met 12 plekken. Je krijgt géén route-kaart, want het is een speurtocht. Je moet dus zelf uitvinden hoe je van plek naar plek komt. En dat is veel leuker en creatiever dan een app die jullie vertelt voorschrijft hoe je moét fietsen!

Waar finish ik?

Je mag bij elk van de 12 plekken finishen.

Waar vind ik de Qula App ?
De speurtocht speel je via onze website. Dit wordt een ‘Web-app’ genoemd. Er is dus géén app in een store (Google/Apple).

Hoe lang duurt de Trail ?
De route is ongeveer 3o kilometer. Daar doe je ongeveer 3 uur over. Want je moet een beetje speuren en genieten! Je mag tijdens het spel uiteraard gewoon een terrasje pakken of pauzeren. Dan duurt de fietsspeurtocht langer. Er zit geen maximum tijd waarin je de opdrachten moet voltooien.

Moet je fit zijn voor de fietsspeurtocht?
Nee, niet bijzonder. Je kunt er namelijk zo lang over doen als je wilt en je mag plekken overslaan. Als je locaties overslaat, scoor je minder punten. Dat is de enige consequentie.

Wie wint de Speurtocht?
Aan het einde behaal je een score. Deze score komt op een lijst met alle teams die eerder de fietsspeurtocht hebben gedaan.

Moet ik reserveren?
Nee, jullie mogen de dag en het tijdstip helemaal zelf bepalen. Nadat je hebt besteld, krijg je een email met alle gegevens. Dan bepaal je zélf wanneer je de speurtocht gaat doen. 24/7, dus geen reservering vooraf.

Wanneer open ik de web-app?
Op het startadres aangekomen open je de site/app en start je het spel. Je kan hem thuis al openen, maar nog niet spelen.

Kan ik eerder oefenen?
Ja, je kunt hier het spel testen en oefenen. Er is geen DEMO-spel voor een fietsspeurtocht. Kies hiervoor een City Trail. Die werken technisch hetzelfde.

Wat voor soort vragen kan ik verwachten?
Sommige vragen zijn zoekvragen op de locatie en dan kun je daar het antwoord vinden. 

Is de speurtocht op de fiets geschikt voor kinderen?
Ja absoluut. De vragen zijn divers, de weetjes ook. Het speuren naar locaties via GPS ook. Kinderen vinden de Qula Trails vrijwel altijd leuk.

Heb ik een kaart nodig?
Nee, in de Qula app zit een digitale kaart (met GPS-tracker) ingebouwd. Deze kun je interactief gebruiken.

Hoe speel je het spel?
Het team (max 6 deelnemers) wijst 1 teamleider aan die het spel voorleest. Je gebruikt per team 1 smartphone, waarop je de locaties samen bepaalt en de vragen samen oplost. Dat maakt het zo leuk, het is een teamspel.

Heb je een dringende vraag? Vul dan onderstaand formulier in en kies ‘zo spoedig mogelijk, het is erg dringend!’. Dan nemen wij per ommegaande contact met je op. Bovendien is er vaak een medewerker op onze website beschikbaar om mee te chatten of te ‘Whatsappen’. Je kunt ons ook bellen, we stellen echter pas ons telefoonnummer beschikbaar nadat er via chat, Whataspp of e-mail contact is geweest.

Heb je een minder dringende vraag? Stuur aub een e-mail. Dit zijn onze e-mailadressen:

  • info@qula.info (algemene vragen)
  • reservering@qula.info (over uw boeking)
  • administratie@qula.info (over geldzaken)
  • marketing@qula.info (over verkoopkanalen)
  • directie@qula.info (over samenwerking met ons)

  • Stap 1
  • Stap 2
  • Stap 3

ik heb een vraag

Wanneer wil je antwoord?

Aantal spelers

Arrangement

Tenslotte